Adverteren bij Daisycon

 

Hotels Gent

  Bent u op zoek naar een hotel in Gent? Op deze site vindt u volop hotel-aanbiedingen. U boekt uw hotel voordelig en vertrouwd. Het aanbod van hotels is samengesteld in samenwerking met Booking.com.

Een weekendje naar Gent en een hotelovernachting in Gent is zéér de moeite waard. Gent is het historische hart van Vlaanderen. Gent kent vele indrukwekkende bezienswaardigheden en ademt de sfeer van het verleden. Gent heeft bovendien tal van musea en u kunt er uitstekend winkelen, gezellig uitgaan of van de gastronomie genieten.


 

Overzicht van de Hotels

     

Best Western Cour St. Georges v.a. €37,25
meer info
In het hartje van het historische centrum van Gent, tegenover het prachtige stadhuis en de Dienst voor Toerisme, ligt het Hotel Sint Jorishof - Cour Saint Georges. De comfortabele kamers zijn recent volledig vernieuwd.
meer informatie
boek nu!

Hotel Gravensteen v.a. €35,00
meer info
In het midden van de stad staat het eeuwen oude kasteel van Counts. Vanuit dit prachtige kasteel werd oost-Vlaanderen eeuwen lang geregeerd, het werd 800 jaar geleden gebouwd. Hotel Gravensteen is direct gesitueerd in deze historische omgeving.
meer informatie
boek nu!

Holiday Inn Gent UZ v.a. €35,00
meer info

Dit zeer comfortabele hotel ligt op loopafstand van het oude stadscentrum, het internationale Congres en het Sint Pieters Station.

Net naast de hotelparking brengt het openbaar vervoer je naar alle hoeken van de stad. Door haar ligging is dit hotel ideaal om Vlaanderen te ontdekken, want alle grote steden en de Noordzeekust liggen binnen een straal van 60km.

meer informatie
boek nu!

Aparthotel Castelnou v.a. €37,50
meer info
Aparthotel Castelnou ligt in een een rustige, residentiële laan op wandelafstand van het historisch hart van de stad. Het is makkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.
Aparthotel Castelnou beschikt ook over een aangenaam en sfeervol Restaurant Dali, ideaal voor zij die op zoek zijn naar de betere burgerkeuken: fijn, verzorgd en prijsvriendelijk.
meer informatie
boek nu!

Holiday Inn Gent Expo v.a. €35,00
meer info
Dit hotel ligt aan het kruispunt van de belangrijkste verkeersaders van Vlaanderen. Op het binnenplein, onder een indrukwekkend glazen dak en temidden van een omgeving met bloemen, planten en glazen liften, vindt men een stijlvol restaurant en een gezellige lounge/bar. De kamers zijn smaakvol en decoratief ingericht.
meer informatie
boek nu!

Ibis Gent Centrum Opera v.a. €39,50
meer info
Dit comfortabele 3-sterrenhotel is gelegen in het prachtige middeleeuwse stadscentrum van Gent op loopafstand van de opera en de gezellige cafeetjes en restaurants.
meer informatie
boek nu!

Ghent River Hotel v.a. €37,50
meer info
Ghent River Hotel is gelegen aan de rechteroever van de Leie, die van de 11e tot de 15e eeuw de Gentse stadsgrens vormde. Door de oude aanlegsteiger is Ghent River Hotel als enige in Gent bereikbaar per boot. De site omvat 2 gebouwen: een renaissance huis uit 1518 en een in 1857 op de grondvesten van een suikerraffinaderij gebouwde rijstpellerij.
Tegenover het hotel treffen we een pleintje aan waar sedert de middeleeuwen en tot diep in de 19de eeuw de garenmarkt plaatsvond. Naast het hotel treffen we één van de vele typische “waterstraatjes”. Amper een paar meter verder vind je de vrijdagsmarkt.
meer informatie
boek nu!

Hotel de Flandre v.a. €45,00
meer info
Het 19e eeuwse Hotel de Flandre is ideaal gelegen in het hartje van Gent. De zachte kleuren en authentieke traphallen creëren een atosmosfeer van grandeur en gezelligheid.
In de lounge kunt u relaxen met een drankje of kopje koffie. De kamers hebben hun eigen karakter en zijn uitgerust met het nodige comfort.
meer informatie
boek nu!

Hotel Torenhof v.a. €35,00
meer info
Hotel Torenhof is het vroegere woonhuis van de Vlaamse schilder Albert Servaes. Sinds de vorige eeuw wonen en werken hier veel Vlaamse kunstenaars. Elke kamer van dit prachtige hotel is luxeus, verschillend, met een aparte kleur en meubilering ingericht.
Een paradijs voor wie rust, natuurschoon en kunst weet te waarderen. Het hotel is nabij Gent gelegen. Erg leuk is om de authentieke sfeer van het platteland en de Leie te verkennen met een de fiets.
meer informatie
boek nu!


Best Western Hotel Chamada v.a. €44,00
meer info
Hotel Chamade is een driesterren hotel in de residientele buurt van Gent, vlakbij het station en het centrum en alle invalswegen. Het hotel is rustig en gunstig gelegen in Gent.
meer informatie
boek nu!