De voordelen van een privé vlucht

Efficiëntie, privacy en flexibiliteit. Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom privé vliegen de afgelopen jaren zo populair is geworden.

Of je nu een zakenreiziger bent die van Amsterdam naar New York wil komen voor een vergadering of je wilt een familievakantie plannen zonder al het gedoe – dan is vliegen met een privéjet de perfecte oplossing voor je!

Hier zijn 4 van de grootste voordelen die je zult ervaren als je ervoor kiest om met een privéjet te vliegen!

Verspil geen tijd

Als je met commerciële luchtvaartmaatschappijen vliegt, verspilt je meer tijd dan je denkt. Van het bereiken van de luchthaven, het staan ​​in de beveiligingslijnen, het instappen in het vliegtuig en het ophalen van uw bagage, het telt allemaal op en creëert een aanzienlijke achterstand wanneer je met een strak schema vliegt.

Met een privéjet is uw gemiddelde wachttijd ongeveer vijf of zes minuten. Je hoeft zich geen zorgen te maken over zinloze wachtrijen of het missen van uw aansluitende vlucht. Met zakenjets kunt je rechtstreeks naar een luchthaven vliegen die dichter bij uw eindbestemming ligt, hebben ze hun eigen beveiligingslijnen en vertrekken ze wanneer je klaar bent om te vliegen.

Je heeft de controle over uw schema

Bent je het beu om een ​​commerciële vlucht te zoeken met datums en tijden die bijna in uw schema passen? Wanneer je met een privécharter vliegt, kunt je bepalen wanneer de vlucht vertrekt.

Met Business Jets kunt je zelfs uw vertrektijden aanpassen terwijl je de dag doorbrengt, waardoor het handiger dan ooit is om uw bestemming te bereiken wanneer een vergadering te laat is of om van luchthaven van aankomst te veranderen terwijl je nog in de lucht bent.

Vermijd het inchecken van bagage

Bagage inchecken bij commerciële luchtvaartmaatschappijen kan vaak dramatischer zijn dan de moeite waard. In de meeste gevallen moet je niet alleen voor bagage betalen, maar je moet zich ook houden aan hun bagagebeperkingen.

Wanneer je met een privéjet charter vliegt, valt dit vervelende probleem weg. Alle bagage is gratis en kan in de opslagafdeling of aan boord worden geplaatst, zodat je tijdens de privé vlucht gemakkelijk bij uw bagage kunt.

Heerlijke 5 sterrenkeuken

Hoewel commerciële luchtvaartmaatschappijen hebben geprobeerd hun maaltijden aan boord te verbeteren, zijn ze nooit echt zo goed of bevredigend. Wanneer je met privéjets vliegt, doet de bemanning er alles aan om ervoor te zorgen dat je een heerlijke maaltijd krijgt, rekening houdend met uw verzoeken van gastronomische cateringbedrijven die chef koks met Michelin-sterren in dienst hebben.

Related Post